Monday, July 6, 2009

Cum si cat dureaza sa ne indragostim ?

Iubire contra timp ….. Ca sa afli daca e îndragostit de tine, trebuie sa fii cu ochii pe ceas. Te-am facut curioasa? Citeste si afla despre ce e vorba.

În zilele noastre, stiinta poate calcula orice cu exactitate. Inclusiv de cat timp are nevoie un barbat pentru a se îndragosti de o femeie.
E vorba de 8,2 secunde, dupa cum arata un studiu britanic. Prin urmare, daca el se opreste mai putin timp asupra fizionomiei tale, înseamna ca nu e asa de interesat. Daca însa atinge sau chiar depaseste bariera de opt secunde, atunci e clar: e dragoste la prima vedere.

 Links  : Mesaje de Sf. Valentin  | Declaratii de Dragoste | Dragobetele

Ce poti face în cele opt secunde ?
Cand întalnesti un barbat, profita de cele opt secunde magice în care se produce „îndragostirea”. Pare putin, dar e destul pentru a-l cuceri, daca pui în aplicare cateva strategii garantate.
Sustine-i privirea: urmareste-l cu atentie cand vorbeste, priveste-l cat mai des în ochi si plimba-ti privirea, discret, si asupra bratelor, pieptului.
Zambeste-i: barbatii prefera parteneri de dialog mai degraba veseli decat seriosi. Iar în acest context, zambetul e o arma de seductie.


Alte articole :

Sms-uri scurte de Sf. Valentin

Mesaje de Sfantul Valentin

Ce este Dragostea

Cum si cat dureaza sa ne indragostim ?


No comments:

Post a Comment